Allt om lån

Så trivs du bättre med din kropp

Det finns egentligen inget dåligt med att vilja förändra utseendet om anledningen är rätt. Det är när du förändrar ditt utseende för någon annans skull som det är negativt. Alla utseendeförändring ska du göra för din skull. Att göra förändringar med utseendet kan påverka måendet positivt och därigenom hela livet. Genom plastikkirurgi går det att åstadkomma förändring som påverkar utseendet. Om du exempelvis drömmer om större bröst, ett bröstlyft eller ta bort överskottshud är plastikkirurgi ett alternativ. Om du är intresserad kan du alltid boka en tid för en konsultation för att få personliga råd.

Bli kompis med kroppen

För att må bra är det viktigt att vara tillfreds med din egen kropp. När du är det kommer det att synas utåt och det kommer kännas inom dig. När du känner dig fin och snygg kommer du att få en annan utstrålning som kommer förstärka ditt utseende. Det är inte alltid enkelt att älska din egen kropp men det går att göra saker så att du blir mer tillfreds med den. För att bli kompis med kroppen finns det saker du kan göra redan idag för att förbättra den relationen.

Tankar leder till känslor

Börja med att fokusera på det som du faktiskt tycker om på din kropp. Den hjälper dig med en hel del som att gå, lägga dig ner, sitta, lyfta, hoppa och mycket mer som är värt att vara tacksam över. Att sedan prata snällt till dig själv och kroppen är viktigt. Var lika snäll med dig själv som du skulle vara med din allra bästa vän. Den dialogen du har med dig själv skapar tankar som leder till känslor. Om du då pratar negativt till dig själv kommer du också att känna dig dålig.

Se över dina sociala medier

Att se över vad du tittar på i sociala medier är en bra idé. Fundera över vad du faktiskt tittar på och matar dig själv med varje dag. Avfölj och följ istället sådant som du inspireras av och som ger dig något positivt. För att du ska känna dig snygg ska du bära kläder som du gillar och tycker är snygga. Smink och doft kan också vara saker som gör att du känner dig fin.